De Gastenkamers

Piscine

Jeanne en haar echtgenoot hebben deze woning gebouwd in 1994. Daarbij hebben ze zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuurlijke omgeving. Zo hebben ze het huis ingedeeld in 7 halve niveaus, wat hen toegelaten heeft het natuurlijk hellend vlak van het terrein perfect te volgen.

De dynamiek van het interieur die zo wordt gecreëerd, schept een sfeer die intimiteit en gezelligheid combineert. Aan de achterkant van het huis is er een groot terras en een tuin waarvan u kan genieten in alle rust en ontspanning,

De Gastenkamers

De Streek

Paysage

De wereld van Jeanne is genesteld in een piepklein dorpje, Mortinsart, en ligt in een warme en gastvrije streek, gekend voor zijn cuestas : de Gaume.

De Gaume is ook een groene en bosrijke streek met een microklimaat en een natuur die in het teken staan van ontspanning.

In dit kleine gehucht van de gemeente Etalle stelt Jeanne u voor om te veranderen van uw dagelijkse omgeving in één van haar kamers.

De Streek

Contact En Reservatie


Agrandir le plan

Chambres d'hôtes Chez Jeanne
rue de Houdemont, 11
BE-6740 Etalle (Mortinsart)

Tel. / Fax : +32 63 67 65 40
Mobile : +32 496 109 029 / +32 473 233 783
ritadruart@gmail.com
Chez Jeanne sur Facebook

U mag ons altijd contacteren per email, telefoon of via het contactformulier.

Contact En Reservatie
« Les chambres d'hôtes de Jeanne se situent dans un petit village , Mortinsart, niché au sein d’une région chaleureuse aux multiples cuestas : la Gaume en Province de Luxembourg »